20151010_131654

Som jeg skrev tidligere, så havde min  bogklub Psyke og Sjæl i denne måned en video: Something unknown is doing we don’t know what.

I dag så jeg et afsnit, der handlede om at bøje skeer. Der var en gruppe mennesker, som sammen med deres instruktør var gået i gang med at bøje en hel masse skeer.

Nå, tænkte jeg, det kan jeg da også gøre.

Så jeg gik i køkkenet og valgte en af vores hverdags skeer. Ikke en af de fine, for tænk nu, hvis det lykkedes.

Jeg gjorde ligesom instruktøren havde sagt på DVD’en. Jeg fokuserede på punktet i en arms længde over hovedet – samtidig med, at jeg med lukkede øjne var fuldt opmærksom på sanseoplevelser af skeen i mine hænder – samtidig med, at jeg tænkte med store højlydte tanker: BØJ DIG! – samtidig med, at jeg visualiserede, at skeen består af lys, tomhed og hvirvlende partikler, så den jo i princippet kan have en hvilken form som helst.

Da jeg havde stået lidt på den måde ved køkkenbordet, begyndte jeg at blive træt i benene. Jeg kunne egentlig ikke mærke noget, så jeg løftede det ene øjenlåg for lige at se på skeen.

Og HVAD!

Som du kan på biledet, så havde den ændret sig. Det var godt nok ikke så spektakulær en ændring, som dem på min DVD, men lidt har også ret – selvom jeg også var lidt skuffet.

Nu skulle jeg jo selvfølgelig begynde at tænke, at det her jo bare er helt naturligt og en normal reaktion for en ske, når bevidstheden rejser ind i nulpunktsfeltet.

Men jeg må indrømme, at jeg blev ret forbavset!!!

Du kan selv prøve det derhjemme.