Om skolen

Formålet med skolen er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv og andre.

Den moderne tilværelse kan være fyldt med negativ stress. Vores hverdag er tit splittet mellem kravene fra familie og arbejde. Og ofte har vi ikke tid til at komme vores egne behov for selvudvikling og fordybelse i møde.

Mange af os oplever derfor i perioder en mangel på lykke, kærlighed og himmelsynoverblik. Til sidst kan vi blive syge. Syge af mangel på flow, nærvær, selvindsigt og indre fred.

himmelsynPå Meditationsskolen.dk kan du finde viden, øvelser og teknikker, der ved daglig brug gradvist vil hjælpe dig til at udvikle livsglæde og visdom.

Måske vil du få lyst til modtage undervisning og begynde at opbygge din egen praksis. En praksis, der over tid vil gøre dig til din egen lærer.

Judiths arbejde tager bredt afsæt i diamantvejs buddhisme, shamanisme, østlige og vestlige filosofier, dybdepsykologiske forklaringsmodeller, coaching og naturvidenskab – altsammen i dyb respekt for den overdådige rigdom af vejledning, der ligger i mange forskellige kulturers spirituelle visdom.

Judith Frennung har selv brugt disse teknikker og metoder i over 35 år. Både som forældre, terapeut, healer, underviser, konsulent, miljøaktivist og leder. Hun træner selv kærlighed, medfølelse, lykke, etik og meditation hverdag, så hun kan være den bedst mulige guide for dig.